Jan 1 2008 Organizuojamas septintasis lietuviškos reklamos festivalis “ADrenalinas”

ADrenalinas

By: www.komaa.lt

Birželio 4 d. Vilniuje Lietuvos komunikacijos agentūrų asociacija (KOMAA) rengia septintąjį lietuviškos reklamos festivalį “ADrenalinas”.

Jo metu bus apdovanoti kūrybiškiausi reklamos kūrėjų darbai, išrinkta geriausia 2008 m. reklamos agentūra. Festivalio metu daugiausiai taškų surinkusio darbo kūrėjams bus įteiktas “Grand Prix”, o taip pat pagerbtas “Metų klientas”.

Festivalio “ADrenalinas” tikslas – skatinti kūrybiškumą, sudaryti galimybes pasirodyti, tobulėti, palyginti savo ir kolegų darbus. Tai viena iš priemonių kelti reklamos agentūrų verslo prestižą.

Šiais metais festivalis vyks Mokytojų namų kiemelyje, kur po atviru dangumi bus apdovanoti geriausi iš geriausių. Festivaliui pristatytus darbus vertins komisija, kurią sudarys reklamos profesionalai iš Lietuvos ir užsienio. Kaip ir ankstesniais metais Lietuvos žiuri nariai renkami pagal praeitų metų apdovanojimų rezultatus – penkios daugiausiai taškų festivalio mrtu pelniusios KOMAA agentūros deleguoja savo atstovą į žiuri komisiją.

Praėjusių metų “ADrenaline” “Metų agentūra” išrinkta “Milk”. “Grand Prix” iškovojo agentūros MILK darbas “Detektorius”. “Metų klientas” – “Omnitel”.

Comments are closed.

SHARE THE ARTICLE:

Related Articles