Jan 1 2008 Laikraštį „Akistata“ įsigijo „Balsas.lt“

newspaper roll

By: balsas.lt

UAB „Balsas.lt“ įsigijo 13 tūkstančių tiražu platinamą vieną seniausių Lietuvoje kriminalinių leidinių – „Akistatą“.

„Akistatos“ vyriausiojo redaktoriaus Vytauto Žutauto teigimu, leidėjų pasikeitimas labai naudingas: „Tai sustiprins dienraštį ir sugrąžins populiarumą. Su šiais sunkumais „Akistata“ susidūrė, Andriaus Kubiliaus vyriausybei priėmus įstatymą – žiniasklaidai pakelti PVM nuo 5 iki 19 proc.“, – sakė V. Žutautas.

Du kartus per savaitę – antradieniais ir penktadieniais – platinamas laikraštis „Akistata“ skaitytojus pasieks atsinaujinęs ne tik dizainu, bet ir turiniu. Leidinyje be nuolatinių „Akistatos“ autorių rašinių bus publikuojami ir kai kurie „Balsas.lt“ bei  savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ straipsniai.

„Žmonės nuolatos domisi kriminaliniais, politiniais ir ekonominiais detektyvais bei kitais svarbiais įvykiais, naujienomis. Tokių straipsnių „Balsas.lt“ savo skaitytojams kasdien pateikia vis daugiau. Todėl „Balsas.lt“ bendradarbiavimas su  laikraščiu „Akistata“ padės skaitytojams perduoti dar daugiau šių dienų gyvenimą atspindinčių temų, – teigė „Balsas.lt savaitė“ vyriausiojo redaktoriaus pavaduotojas Dailius Dargis.

Pasikeitęs ir atsinaujinęs kriminalinis leidinys „Akistata“ skaitytojus pasieks balandžio 24 dieną.

Comments are closed.

SHARE THE ARTICLE:

Related Articles