Jan 1 2008 TV6 televizijoje nebelieka komandos?

static_snow

By: alfa.lt

Alfa.lt pasiekė informacija, kad „Modern Times Group“, kuriai priklauso ir TV3 televizija bei „Power Hit Radio“ radijo stotis, „paleidžia visą TV6 komandą“. Informacijos šaltinis teigia, kad kardinalus sprendimas priimtas dėl taupymo priežasčių.

Alfa.lt portalui televizijos vadovė Laura Blaževičiūtė informacijos nepatvirtino, bet užsiminė, kad pokyčiai galimi. „Mes neatsisakome visų darbuotojų. Tačiau natūralu, kad esant tokiai ekonominei situacijai, organizacijose vyksta pokyčiai“, – teigė kanalo vadovė.

Atsakyti, ar TV6 kanale atsisakoma visų autorinių laidų, L. Blaževičiūtė nenorėjo: „Kiek pastebėjote, televizijos kanalo tinklelyje pokyčių neįvyko. Jei jų bus, bus komunikuojama per viešuosius ryšius.“

Alfa.lt primena, kad šiuo metu TV6 eteryje transliuojamos šios autorinės laidos: „TV šeškas“, „Mados reidas“ ir „Vienam gale kablys“.

Laidos „Mados reidas“ vedėjas Mantas Petruškevičius, paklaustas, ar galimi pokyčiai palietė ir jo kuriamą laidą, trumpai atsakė: „Nieko nekomentuosiu. Komentarų nebus.“

Comments are closed.

SHARE THE ARTICLE:

Related Articles