Aug 4 2011 Naujas LNK programų direktorius

lnk

Prasidedant naujam televizijos sezonui, LNK grupės kanalų programų direktoriaus pareigas pradės eiti Aivaras Prancūzevičius, skelbia LNK.
26 metus TV srityje dirbantis A. Prancūzevičius bus atsakingas už keturių televizijos kanalų – LNK, TV1, LIUKS! ir INFO TV programas.
„Šis mano darbas – įdomus iššūkis ir unikali galimybė, nes reikės dirbti iš karto keturių televizijų programų direktoriumi. LNK yra LNK, televizija turi stiprų savo prekės ženklą ir pozicijas rinkoje, bet kiti trys kanalai yra embrioninėje stadijoje ir jų statymas ant kojų yra labai įdomus darbas“, – sako A. Prancūzevičius.
Aivaras Prancūzevičius yra stovėjęs prie LNK ištakų, dirbęs LNK generaliniu direktoriumi ir programų direktoriumi, į LNK sugrįžta po trylika metų pertraukos.
„Grįžtu su produktyviais jausmais, nes esu profesionalas, kuris ruošiasi stipriai kibti į darbą. Ir tai nėra tik naujų idėjų gamyba, bet ir kruopštus, atidus, kasdieninis darbas“, – sako A. Prancūzevičius.
Aivaras Prancūzevičius yra dirbęs LTV, BTV programų direktoriumi, konsultavęs Lietuvos ryto televiziją programų klausimais.
Iki šiol LNK programų direktoriumi dirbęs Arūnas Motiekaitis televiziją palieka dėl nuosavo verslo.

Comments are closed.

SHARE THE ARTICLE:

Related Articles