Jan 16 2012 Leidinių grupė “Prie kavos” plečia savo veiklą

Prie kavos, Naturalioji medicina, Bureja

Vos spėjo ŽLG pranešti apie savo veiklos efektyvinimą ir mažiau populiarių žurnalų atsisakymą, mus pasiekė žinia, jog UAB “SS leidyba” perima nišinių žurnalų “Natūralioji medicina” ir “Būrėja” leidybą. Taip pat startuoja naujas savaitinis žurnalas”SUPER TV”.

Vos prieš pusantrų metų išleidę pirmąjį savaitraštį „Prie kavos“, susipažinę su žurnalų skaitytojais supratome, pajutome, kokio leidinio Lietuvoje vis dar trūksta. 2012 metais „leidėjai“ dėl krizės ar kitų priežasčių uždaro leidinius vieną po kito, tačiau UAB „SS leidyba“ spjauna krizei į akis ir skaitytojams bei televizijos mylėtojams ruošia staigmeną – savaitraštį „SUPER TV“. Jame rasite ne tik daugybę televizijos programų, išsamių anonsų, naujienų iš televizijos pasaulio, bet ir gerų patarimų ir, be abejo, gero laiko garantų – kryžiažodžių. „SUPER TV“– kiekvieną pirmadienį už SUPER kainą – vos 1,20 Lt.

Ne paslaptis, kad 2012 metai daugeliui asocijuojasi su mistika ir atgamtinėmis jėgomis. Galbūt tarp UAB „SS leidyba“ leidinių atsiradęs žurnalas „BŪRĖJA“ padės atsakyti į daugelį rūpimų klausimų. Pasiūlę daugiau įdomių temų apie burtus, pranašystes, magiją pasistengsime, kad „BŪRĖJA“ pritrauktų dar daugiau skaitytojų. Juk žurnalo pavadinimas turi atspindėti jo turinį!

Kai visas pasaulis, ne išimtis ir Lietuva, pamišęs dėl natūraliosios medicinos, UAB „SS leidyba“ žurnale „NATŪRALIOJI MEDICINA“ ir toliau gvildens sveikatos temas, pažers daugybę patarimų, kaip pasveikti be vaistų ir pan. Tačiau be įprastų žurnalo „NATŪRALIOJI MEDICINA“ temų skaitytojus džiugins šešiolikos puslapių žurnalo priedas apie ekologiją, kuri dabar ne tik ypač madinga, bet ir reikalinga.

Comments are closed.

SHARE THE ARTICLE:

Related Articles