Oct 14 2011 „bzn start“ – naujas verslo žurnalas

zurnalai

Buvusi Ūkio ministerijos Smulkiojo ir vidutinio verslo departamento direktorė Živilė Glaveckaitė pradėjo leisti verslo žurnalą „bzn start“. Pirmasis numeris, kuris, anot leidėjos, iš kitų žurnalų išsiskirs baltu viršeliu, pasirodys jau šį šeštadienį, spalio 15 dieną.

“bzn start” leidėja ir vyriausioji redaktorė Ž. Glaveckaitė idėją išleisti savaitinį, verslo temas gvildenantį, žurnalą brandino vienerius metus. „Jei nusprendėte eiti savo keliu, reikia eiti drąsiai! Nelaukiant geresnio oro ar geresnių laikų. Savo pavyzdžiu norime užkrėsti tuos, kurie nori imtis verslo, bet nesiryžta. Kai sako nedaryk, mes darome! Toks yra ir mūsų leidinio šūkis“, – pranešime spaudai cituojama Ž. Glaveckaitė. Pasak leidėjos, naujajame žurnale apie verslą ir svarbiausius jo kūrimo etapus bus rašoma paprastam žmogui suprantama kalba. Taip pat bus pateikiama informacija, kuria galėtų pasinaudoti smulkų ir vidutinį verslą kuriantys bei ieškantys informacijos kaip tobulinti savo veiklą, taip pat visi, kurie ieško naujų iššūkių ar galimybių.
Leidinys pasirodys kiekvieną šeštadienį, jo tiražas – 17 tūkstančių egzempliorių. Žurnalą bus galima įsigyti didžiausių prekybos tinklų parduotuvėse, degalinėse, restoranuose. Kaina – 2,8 Lt.

Comments are closed.

SHARE THE ARTICLE:

Related Articles