Jun 1 2011 „Aegis Media“ stiprina savo pozicijas Baltijos šalyse – Lietuvoje įsigijo žiniasklaidos planavimo agentūrą „Creative Media Services“

aegismedia

Rinkodaros komunikacijų ir rinkos tyrimų grupė „Aegis Group Plc“ (Aegis) šiandien paskelbė, kad Lietuvoje įsigijo žiniasklaidos planavimo agentūrą UAB „Creative Media Services“ (CMS).

1998 m. įkurta CMS – nepriklausoma Lietuvos žiniasklaidos planavimo agentūra, stipri nuo pat savo veiklos pradžios. CMS yra viena iš aukščiausios lygos rinkos žaidėjų Lietuvoje, ji specializuojasi visose žiniasklaidos planavimo, pirkimų ir tyrimų srityse. Po įsigijimo CMS taps Vizeum tinklo dalimi Baltijos šalyse ir ženkliai sustiprins „Aegis Media“ pozicijas  Lietuvoje.

Simon Francis, „Aegis media“ vykdantysis direktorius EMEA regionui džiaugiasi, kad Aegis įsigijo „Creative Media Services“. „Ši agentūra – aukščiausios lygos žaidėja Lietuvos rinkoje, pelniusi puikią reputaciją savo patirtimi žiniasklaidos srityje. Tai suteikia mums strateginių privalumų ir tvirtą pagrindą vietinėje rinkoje, papildo mūsų patirtį santykiais su vietiniais klientais ir suteikia galimybes pilnai teikti integruotas Vizeum paslaugas visose Baltijos šalyse“, – sako S.Francis.

„Creative Media Services“ visiškai atitinka „Aegis Media“ strategiją ir aukštus kokybės standartus. Tokios nuomonės laikosi Margus Sameli, „Aegis Media“ grupės vykdantysis direktorius Baltijos šalyse. „Lietuva, kaip didžiausia žiniasklaidos rinka Baltijos šalyse, jau daugelį metų yra mūsų prioritetas. CMS sustiprins mūsų pozicijas Lietuvoje ir darys teigiamą įtaką mūsų verslui visų Baltijos šalių žiniasklaidos rinkoje, kurią glaudžiai sieja daugelis klientų, žiniasklaidos priemonių ir agentūrų, “ – teigia M. Sameli.

„Mes sujungiame savo išskirtinę vietinę patirtį, sukauptą būnant didžiausia nepriklausoma žiniasklaidos planavimo agentūra Lietuvoje, su didžiule visos Aegis grupės bei Vizeum tinklo patirtimi Baltijos šalyse ir pasaulyje,“ – teigia Saulius Šukaitis, CMS generalinis direktorius. „Jungtinis VizeumCMS papildomai užtikrins savo klientams technologines naujoves bei patikrintus tarptautinius standartus.“

Apie „Aegis Group Plc“:

„Aegis Group Plc“ yra viena iš pirmaujančių pasaulyje žiniasklaidos komunikacijų ir rinkos tyrimų grupių. Sudaryta iš dviejų veikiančių verslų, „Aegis Media“ (Carat, Vizeum, Posterscope, Isobar ir iProspect) bei „Synovate“, „Aegis Group“ padeda klientams bendrauti ir kurti santykius su vartotojais, reklamuojant savo produktus ir prekių ženklus. Mūsų paslaugos apima rinkos įžvalgas ir komunikacijos strategijas, nuo išskirtinių skaitmeninių sprendimų, svetainių dizaino ir kūrimo, iki žiniasklaidos planavimo ir pirkimo, prekių ženklų vystymo ir rinkodaros analizės. „Aegis Group Plc“ akcijos yra kotiruojamos Londono vertybinių popierių biržoje (AEGS.L).

Apie Vizeum:

„Vizeum“ – nepriklausomas žiniasklaidos tinklas, priklausantis „Aegis Group plc“. „Vizeum“ teikia reklamuotojams komunikacijos planavimo konsultacijas ir tarptautinį komunikacijų planavimą bei pirkimą. 2003 metais įkurtas „Vizeum“ dabar turi daugiau negu 60 biurų 50-yje šalių.

Del detalesnės informacijos prašome kreiptis:

Aegis Media Baltics

Margus Sameli  +372 6696760

Comments are closed.

SHARE THE ARTICLE:

Related Articles